


Son Güncelleme: 16.08.2023 19:48
Valiler Kararnamesi ile Ardahan Valiliğine atanan Hayrettin Çiçek, bugün görevine başlamasının ardından ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı.
Valiler Kararnamesi ile Ardahan Valiliğine atanan Hayrettin Çiçek, bugün görevine başlamasının ardından ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı.
Şehit İnan Akçam’ın il merkezindeki ailesini ziyaret ederek, bir süre sohbet eden Çiçek, şehit ailelerinin her zaman yanında olacağını söyledi.
Ziyarette Akçam’ın annesi Birgül Akçam ve aile yakınlarıyla bir araya gelen Çiçek, “Başta şehidimiz İnan Akçam olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah şehit ailelerimize başka acılar yaşatmasın. İnşallah görev süremiz boyunca şehitlerimizin değerli aileleri ve gazilerimizle sürekli bir araya gelmeye gayret edeceğiz.” dedi.
Çiçek, daha sonra Kongre Caddesi’nde esnafı ziyaret etti.
Kaynak: AA
KONYA HABER
06 Mayıs 2026EKONOMİ
06 Mayıs 2026DÜNYA
06 Mayıs 2026DÜNYA
06 Mayıs 2026DÜNYA
06 Mayıs 2026DÜNYA
06 Mayıs 2026DÜNYA
06 Mayıs 2026
1
“Kızıl Elma” Konferansı Selçuk Üniversitesi’nde Düzenlendi
36691 kez okundu
2
SÜT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ YAPILMASI GEREKENİ AÇIKLADI: YOKSA ET VE SÜT YİYEMEYECEĞİZ
23348 kez okundu
3
Sağlık personeline yönelik ek ödeme yönetmeliği yayımlandı
15625 kez okundu
4
ŞEB-İ ARUS İLE HZ. MEVLANA’NIN 751. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ TAMAMLANDI
15363 kez okundu
5
ÇUMRA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ TANITIMI YAPILDI
14849 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.