DOLAR

49,4840

0,10%
EURO

55,6436

0,12%
ALTIN(gr)

6.632,39

-0,03%
BİST 100

0.00

0.00%
Çumra
10°

AZ BULUTLU

Baraj Mahallesi’nde Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, Baraj Mahallesi’nde Çumra belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Çumra’da hemşehrilerin daha güvenli ve konfor

Baraj Mahallesi’nde Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, Baraj Mahallesi’nde Çumra belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Çumra’da hemşehrilerin daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmesi amacıyla çalışmaların kararlılıkla devam ettiğini belirten Mehmet Aydın, vatandaşlardan ilçe sınırları içinde hız sınırlarına ve trafik kurallarına dikkat etmelerini istedi.

Hız sınırlarına uyulması durumunda hız kesici setlerin azalacağını ifade eden Aydın, Çumra’da özellikle iki şeyi arzu ettiklerini söyledi. Aydın, bunların hız kesici setlerin bulunmadığı ve kirletilmeyen bir Çumra olduğunu belirtti.

Mehmet Aydın, çalışmaların Baraj Mahallesi’ne ve Çumra’ya hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Editör: F.ÖZKAN

Haberin Fotoğrafları

Haber Ara
Haber Ara