Batışehir’de silahla havaya ateş açan kadın maganda kamerada
Yaptığıyla gurur duyan kadının paylaşımı sosyal medyada tepki topladı
İSTANBUL – Batışehir’de lüks rezidansta oturan bir kadın maganda eline aldığı silahla etrafa rastgele ateş açtı. Bununla yetinmeyerek yaptığıyla gurur duyan kadın o anları ise sosyal medya hesabından paylaştı.
Bağcılar, Batışehir’de bulunan lüks bir rezidansta oturan kadın maganda eline aldığı silahla balkondan etrafa rast gele ateş açtı. İlk önce şarjörü silaha takan kadın daha sonra tetiği çekti. Yaptığıyla gurur duyan kadın o anları ise daha sonra sosyal medya hesabından paylaştı. Kadının yaptığı paylaşım sosyal medyada tepki topladı.
Özellikle sosyal medyada paylaşım için yapılan tehlikeli hareketler nedeniyle birçok kişi yorgun merminin vücuda isabet etmesi nedeniyle yaralanırken, rastgele açılan ateş sonucu bazı insanlar hayatını kaybediyor.
KONYA HABER
18 Haziran 2025EKONOMİ
18 Haziran 2025DÜNYA
18 Haziran 2025DÜNYA
18 Haziran 2025DÜNYA
18 Haziran 2025DÜNYA
18 Haziran 2025DÜNYA
18 Haziran 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.