


Beşiktaş’ın UEFA Konferans Ligi 2’nci Ön Eleme Turu rövanşında Tirana ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada kırmızı kart gören Arthur Masuaku’nun cezası 2 maçtan 1 maça indirildi.
Arthur Masuaku, Beşiktaş’ın deplasmanda Tirana ile oynadığı maçın 66’ncı dakikasında direkt olarak kırmızı kart görmüş ve 2 maç ceza almıştı. 2 maçlık cezası 1 maça indirilen Arthur Masuaku, Beşiktaş’ın UEFA Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu’nda Neftçi Bakü ile oynayacağı rövanş maçında forma giyebilecek.
UEFA’DAN BEŞİKTAŞ’A CEZA
Öte yandan siyah-beyazlı ekip, KF Tirana ile deplasmanda oynadıkları rövanş maçında yaşanan tribün olayları nedeniyle 40 bin Euro para cezası ve 1 maç deplasman tribünü kapatma cezası verdiliğini ancak bu cezanın 2 yıl içinde tekrar ihlal olması durumunda geçerli olacağını açıkladı.
KONYA HABER
15 Nisan 2026EKONOMİ
15 Nisan 2026DÜNYA
15 Nisan 2026DÜNYA
15 Nisan 2026DÜNYA
15 Nisan 2026DÜNYA
15 Nisan 2026DÜNYA
15 Nisan 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6193 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5277 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4713 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4496 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4084 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.