


Trendyol 1. Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor’un Başkanı Nahid Ramazan Yamak, olağanüstü kongre kararı aldıklarını söyledi.
Yamak, Çotanak Spor Kompleksi’nde düzenlediği basın toplantısında, camiadan helallik istedi.
Kulübü alabilecek güçlü bir yönetimin her zaman yanında yer almaya hazır olduğunu vurgulayan Yamak, kulüpte her türlü görevde çalışabileceğinin altını çizdi.
Yamak, ekibiyle birlikte elinden gelenin fazlasını yaptığına inandığını belirterek, şunları kaydetti:
“Burada yöneticilik yapmak şöyle bir şey, sanki yarın buradan gidecekmişsin gibi bir çalışma yapmanız lazım, aynı zamanda hiç gitmeyecekmişsiniz gibi bir çalışma yapmanız lazım. İşin sistemli ve doğru yürümesi için bu çok önemlidir. Tekrar sesleniyorum Giresun camiasına, kamuoyuna, bugün itibarıyla yönetim olarak kongre kararını almış bulunmaktayız. Kongre tarihimiz, milli maç haftasının ya cumartesi ya da pazar günü olacak.”
Her zaman olduğu gibi takımın yanında olacaklarını dile getiren Yamak, “Gideceğimiz güne kadar burada çalışmalarımızı yapacağız, uğraş vereceğiz. Nahid Yamak, Giresunspor’la ilgili bir şey olduğunda hiçbir zaman kaçmaz, beni bilenler bilir, bilmeyenler de böyle bilsin. Giresunspor’la ilgili her türlü emeğin, yardımın yanında olurum.” dedi.
KONYA HABER
17 Mayıs 2026EKONOMİ
17 Mayıs 2026DÜNYA
17 Mayıs 2026DÜNYA
17 Mayıs 2026DÜNYA
17 Mayıs 2026DÜNYA
17 Mayıs 2026DÜNYA
17 Mayıs 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6200 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5290 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4721 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4503 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4092 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.