DOLAR

49,8310

0,00%
EURO

55,5930

0,07%
ALTIN(gr)

6.447,26

-1,07%
BİST 100

0.00

0.00%
Çumra
14°

HAFİF YAĞMUR

  • Anasayfa
  • »
  • Çumra Haber
  • »
  • Çumra’da Hastanede Tedavi Gören Hemşehrilere Geçmiş Olsun Ziyareti

Çumra’da Hastanede Tedavi Gören Hemşehrilere Geçmiş Olsun Ziyareti

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, hastanede tedavi gören Çumralı hemşehrilerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Aydın, ziyaretlerin hastalara moral vermek ve zor günlerinde yanlarında olunduğunu hissettirmek amacı taşıdığını belirtti.

Çumra’da Hastanede Tedavi Gören Hemşehrilere Geçmiş Olsun Ziyareti

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, hastanede tedavi gören Çumralı hemşehrilerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Aydın, ziyaretler sırasında hastalarla ve yakınlarıyla bir süre görüşerek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerin, hastanede tedavi gören vatandaşlara moral vermek ve zor günlerinde yanlarında olunduğunu hissettirmek amacı taşıdığı belirtildi. Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, hemşehrilerinin sağlık süreçlerini yakından takip ettiklerini ifade etti.

Başkan Aydın, ziyaretlerin yalnızca geçmiş olsun dileklerini iletmekten ibaret olmadığını belirterek, “Bu ziyaretlerle amacımız, yalnızca geçmiş olsun demek değil; hemşehrilerimizin zor zamanlarında yanlarında olduğumuzu hissettirmek, onlara moral vermek ve gönül bağımızı güçlendirmektir” dedi.

Çumralıların sevinçte ve kederde birbirine destek olan büyük bir aile olduğunu vurgulayan Aydın, “Bizler, Çumra’da aynı sofrayı paylaşan, aynı sevinçle mutlu olan, zor günlerde birbirine destek veren büyük bir aileyiz. Hemşehrilerimizin acısını da sevincini de paylaşmayı, her şartta yanlarında olmayı en önemli sorumluluklarımızdan biri olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Aydın, ziyaretinin sonunda tüm hastalara acil şifalar dileyerek, “Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin, en kısa zamanda sağlıkla sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin” temennisinde bulundu.

Editör: F.ÖZKAN

Haber Ara
Haber Ara