


TFF 2’nci Lig’de mücadele edeceği yeni sezon öncesi hazırlıklarını çoğunluğu altyapı oyuncularından kurulu bir kadro ile sürdüren Denizlispor’da ödeme krizi patlak verdi. Paraları yatırılmayan futbolcular antrenmana çıkmayarak boykot yaptı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle sezon öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Denizlispor’da ödeme yapılmaması üzerine futbolcuların akşam idmanı öncesi toplantı yapıp boykot kararı aldığı bildirildi.
İdmana çıkmama kararı alan futbolcular bu kararlarını teknik direktör Bülent Ertuğrul’a bildirdi. Takımın dünkü gerçekleşmezken Ertuğrul öğrencilerine iki gün izin verdi. Yeşil-siyahlıların pazartesi günü topbaşı yapması bekleniyor. Diğer yandan iki dönem transfer yasağı bulunan Denizli ekibi, maddi sorunlar nedeniyle sözleşmesi sona eren futbolcuları ile yeni mukavele yapamamış, bazı oyuncuları da ödeme alamadıkları gerekçesiyle takımdan ayrılmıştı.
KONYA HABER
02 Mayıs 2026EKONOMİ
02 Mayıs 2026DÜNYA
02 Mayıs 2026DÜNYA
02 Mayıs 2026DÜNYA
02 Mayıs 2026DÜNYA
02 Mayıs 2026DÜNYA
02 Mayıs 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6197 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5285 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4717 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4500 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4089 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.