


– Depremzede Hilal Bilge, Galatasaraylı futbolcularla bir araya geldi
İSTANBUL – Kahramanmaraş merkezli, 11 ili etkileyen deprem felaketinde ailesini kaybeden, 90. saatte enkaz altından sol kolu kesilerek kurtarılan Hilal Bilge, Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sarı-kırmızılı futbolcularla bir araya geldi.
Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilde bir çok vatandaşın hayatını kaybetmesine sebep olan deprem felaketinde ailesini kaybeden, 90. saatinde enkaz altından sol kolu kesilerek kurtarılan Hilal Bilge, Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sarı-kırmızılı futbolcularla bir araya geldi. Galatasaray U19 Teknik Direktörü Hakan Balta’nın eşi Derya Balta’nın evlat edindiği Hilal Bilge, Galatasaray antrenmanını ziyaret etti.
KONYA HABER
28 Nisan 2026EKONOMİ
28 Nisan 2026DÜNYA
28 Nisan 2026DÜNYA
28 Nisan 2026DÜNYA
28 Nisan 2026DÜNYA
28 Nisan 2026DÜNYA
28 Nisan 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6196 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5281 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4717 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4498 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4089 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.