İtalya’nın Padova kentinde 3-10 Eylül’de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, Konya’daki hazırlıklarını sürdürüyor.
Milli takım sporcuları, katılacakları Avrupa Şampiyonası öncesi beşinci hazırlık kampını takım antrenörleri eşliğinde Konya’da gerçekleştiriyor.
Konya Selçuklu Belediyesinin ev sahipliğinde çalışmalarını yürüten milli takımın antrenörlerinden İbrahim Acar, 7 Ağustos’ta başladıkları kampın çok iyi gittiğini söyledi.
Takımın her gün çift antrenman yaptığını kaydeden Acar, “Bu son kampımız, ortamımız çok iyi. 12 günlük kampımız cumartesi günü bitiyor, geçen hafta pazartesi günü başladık, kampımız çok iyi geçti. İtalya’nın Padova şehrinde yapılacak Avrupa Şampiyonası’na şampiyonluk unvanını almak için gidiyoruz. Ülkemize şampiyon olarak ikinci Avrupa şampiyonluğunu getirmek istiyoruz. Önümüzde, Antalya’da mart ayında olimpiyatlar var. Asıl hedefimiz ülkemize bir olimpiyat şampiyonluğu getirmek.” ifadelerini kullandı.
Milli takımın kampı, 19 Ağustos’ta sona erecek.
KONYA HABER
17 Haziran 2026EKONOMİ
17 Haziran 2026DÜNYA
17 Haziran 2026DÜNYA
17 Haziran 2026DÜNYA
17 Haziran 2026DÜNYA
17 Haziran 2026DÜNYA
17 Haziran 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6206 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5305 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4729 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4516 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4102 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.