45,9768
0.01%53,5356
0.3%6.623,03
1,06%13872.25
1,06%


DSİ 11. Bölge Müdürü Faruk Yücegök, Büyüköğünlü Göleti ve Sulaması şantiyesini ziyaret etti.
DSİ’den yapılan açıklamaya göre, Yücegök, şantiye sahasında incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.
Gölet tamamlandığında 3 bin 920 de kar tarım arazisinin suyla buluşacağı ifade edildi.
Saadet Partisinin mahalle ziyaretleri
Saadet Partisi Edirne Mahalli İdareler Komisyonu üyeleri, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ni ziyaret etti.
Partiden yapılan açıklamaya göre, ziyarette muhtar Nuri Bostancı’yla görüşen komisyon üyeleri, mahalle hakkında bilgi aldı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Edirne Mahalli İdareler Başkanı Tezcan Karakütük, mahallede sosyal yaşam alanlarının yetersiz olduğunu iddia etti.
Mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini dinlediklerini belirten Karakütük, “Yıldırım Beyazıt Mahalle’mizin birçok sorunu var. Mahallemiz 5 bin kişiye yakın bir nüfusa sahip, fakat sağlık hizmetlerinden, sosyal yaşam alanlarına kadar bayağı eksikleri var. Mahallemizin de diğer mahalleler gibi bir sosyal yaşam alanına ihtiyacı var.” ifadelerini kullandı.
İl Özel İdaresinin yol yapım çalışmaları
Edirne İl Özel İdaresinin yol yapım çalışmaları sürüyor.
Bu kapsamda Havsa ilçesine bağlı Bostanlı köyünde 3 kilometrelik sathi kaplama gerçekleştirildi.
Yol yapım çalışmalarının süreceği öğrenildi.
KONYA HABER
04 Haziran 2026EKONOMİ
04 Haziran 2026DÜNYA
04 Haziran 2026DÜNYA
04 Haziran 2026DÜNYA
04 Haziran 2026DÜNYA
04 Haziran 2026DÜNYA
04 Haziran 2026
1
15 hisse hedef fiyatını yükseltti
18805 kez okundu
2
Ticarete ilişkin düzenlemeler içeren “torba kanun” Resmi Gazete’de
7835 kez okundu
3
Akçakoca’da Balıkçılar İçin Av Sezonu Başladı
7377 kez okundu
4
Katar, Borsa İstanbul’dan hisse aldı
6587 kez okundu
5
Gram altın ne kadar oldu?
5853 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.