


Trendyol Süper Lig’e yeni sezon ile birlikte geri dönen deprem bölgesi takımlarından Hatayspor, ilk haftada Pendikspor’la kozlarını paylaştı. Volkan Demirel’in öğrencileri, deplasmandaki maçı 5-1 kazandı.
HATAYSPOR’DAN ŞAHANE BAŞLANIÇ
Hatayspor’a galibiyeti getiren golleri Carlos Strandberg, Görkem Sağlam, Bertuğ Yıldırım ve Fisayo Dele-Bashiru kaydetti. Pendikspor’un tek golü Thuram’dan geldi. Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, yeni sezona galibiyetle başladı. Ligin yeni takımı Pendikspor ise Süper Lig’deki ilk maçında puan alamadı.
GELECEK HAFTA
Pendikspor, Osman Özköylü yönetiminde Süper Lig’deki ilk maçında puan alamadı. Süper Lig’de gelecek hafta Pendikspor, Beşiktaş’a konuk olacak. Hatayspor, Kasımpaşa’yla kozlarını paylaşacak.
KONYA HABER
01 Mayıs 2026EKONOMİ
01 Mayıs 2026DÜNYA
01 Mayıs 2026DÜNYA
01 Mayıs 2026DÜNYA
01 Mayıs 2026DÜNYA
01 Mayıs 2026DÜNYA
01 Mayıs 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6197 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5285 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4717 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4500 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4089 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.