


Çin’in Chengdu kentinde devam eden Fisu World University Games Summer çeyrek finalinde (Üniversiteler Dünya Şampiyonası) çiftlerde Almanya’yı 4-2 mağlup eden milli masa tenisçiler İbrahim Gündüz ve Talha Yiğenler, yarı final mücadelesinde Çinli rakiplerine 4-3 mağlup olarak turnuvayı 3’üncü tamamladı.
Turnuvaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Masa Tenisi Milli Takımı Antrenörü Hüseyin Gazi Yılmaz, “Masa Tenisi takımı olarak ilk defa katıldığımız Fisu World University Games Summer’da oldukça iyi mücadele verdik. Türkiye Masa Tenisi tarihi açısından oldukça büyük bir başarı elde etmiş olduk. Bu başarıda her şeyini ortaya koyan İbrahim Gündüz ve Talha Yiğenler’i gönülden kutluyorum. Daha iyisini başarmak için çalışmalara devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
KONYA HABER
01 Mayıs 2026EKONOMİ
01 Mayıs 2026DÜNYA
01 Mayıs 2026DÜNYA
01 Mayıs 2026DÜNYA
01 Mayıs 2026DÜNYA
01 Mayıs 2026DÜNYA
01 Mayıs 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6197 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5285 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4717 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4500 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4089 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.