Son Güncelleme: 14.08.2023 18:57
Şırnak’ta son bir haftada gerçekleştirilen terör operasyonlarında yakalanan 2 şüpheliden biri tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, FETÖ/PDY ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tutuklanırken diğeri adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Şırnak’ta son bir haftada düzenlenen terör operasyonlarında yakalanan 2 şüpheliden 1’i tutuklandı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğünce 7-13 Ağustos’ta il merkezi ve ilçelerde terör örgütleri FETÖ/PDY ve DEAŞ’a yönelik operasyonlar düzenlendi.
Operasyonlarda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklanırken diğeri adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: AA
KONYA HABER
17 Ocak 2025EKONOMİ
17 Ocak 2025DÜNYA
17 Ocak 2025DÜNYA
17 Ocak 2025DÜNYA
17 Ocak 2025DÜNYA
17 Ocak 2025DÜNYA
17 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.