UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Arnavutluk ekibi Tirana’nın teknik direktörü Orges Shehi, Beşiktaş’la bu şekilde hiçbir çekince olmadan karşılaşmanın, kendilerine olan güvenlerini artıracağını söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Shehi, güzel bir karşılaşma yaptıklarını ve onurlu olmaya çalıştıklarını ifade etti.
Shehi, “Beşiktaş ile bu şekilde hiçbir çekince olmadan karşılaşmak, kendimize olan güvenimizi kesinlikle artıracaktır. Bu seferberliği ve konsantrasyonu devam ettirmeliyiz çünkü oyuncular zihniyetlerini değiştirmemeli.” dedi.
Maç öncesi taraftarların neden olduğu olayla ilgili Shehi, “Bizim için beklenmedik bir şeydi. Bunlar futbolda meydana gelmesi iyi olan şeyler değil.” değerlendirmesinde bulundu.
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme rövanşında Beşiktaş, Arnavutluk ekibi Tirana’yı deplasmanda 2-0 yenerek 3. ön eleme turuna yükseldi.
Karşılaşma, taraftarların sebep olduğu olaylar nedeniyle yaklaşık 15 dakikalık gecikmeyle başlamıştı.
KONYA HABER
28 Haziran 2026EKONOMİ
28 Haziran 2026DÜNYA
28 Haziran 2026DÜNYA
28 Haziran 2026DÜNYA
28 Haziran 2026DÜNYA
28 Haziran 2026DÜNYA
28 Haziran 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6209 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5308 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4733 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4519 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4105 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.