


Son Güncelleme: 12.08.2023 16:35
Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Bitexen Antalyaspor maçında sakatlanan Edin Visca’nın sağ kasık bölgesinde zorlanma ve kanama tespit edildiğini açıkladı. Oyuncunun tedavisine başlandı.
Trabzonspor’da sakatlanan Edin Visca’nın tedavisine başlandığı bildirildi.
Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, bordo-mavili kulübün sitesinden yaptığı açıklamada, dün oynanan Bitexen Antalyaspor maçında Edin Visca’nın sakatlandığını belirtti.
Beşir, “Maç sırasında ağrı hissederek devre arası oyundan alınan oyuncumuz Edin Visca’nın yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda, sağ kasık bölgesinde kasta zorlanma ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA
KONYA HABER
01 Temmuz 2026EKONOMİ
01 Temmuz 2026DÜNYA
01 Temmuz 2026DÜNYA
01 Temmuz 2026DÜNYA
01 Temmuz 2026DÜNYA
01 Temmuz 2026DÜNYA
01 Temmuz 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6211 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5312 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4734 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4520 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4109 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.