


İspanyol boğa güreşçisi Alejandro Conquero, Madrid’deki bir etkinlik sırasında boğa tarafından ciddi şekilde yaralandı. 28 yaşındaki matadorun anüsüne boynuz saplandı.
KAÇAMAYINCA AĞIR YARALANDI
Gösteri esnasında üzerine doğru gelen kızgın boğadan kaçamayan genç matador, boynuz darbelerinden kendini kurtaramayınca ağır şekilde yaralandı.
ANÜSÜNE BOYNUZ SAPLANDI
Genç boğa güreşçisi, EFE haber ajansının bildirdiğine göre, Madrid’deki Rey Juan Carlos de Mostoles hastanesine nakledildi. Doktorlar, onun “rektum boyunca kuyruk sokumundan geçen perianal bölgesinde bir boynuz saplanması yaşadığını ve dış sfinkteri etkileyebileceğini” teşhis etti.
GÖRÜNTÜLER BİNLERCE KEZ İZLENDİ
Olayı izlemek üzere pembe ve sarı pelerinlerle silahlanmış birkaç başka boğa güreşçisi hızla arenaya girdi ve onu çılgın boğadan kurtardı. X adıyla paylaşılan ürkütücü video, binlerce kez görüntülendi.
KONYA HABER
02 Mayıs 2026EKONOMİ
02 Mayıs 2026DÜNYA
02 Mayıs 2026DÜNYA
02 Mayıs 2026DÜNYA
02 Mayıs 2026DÜNYA
02 Mayıs 2026DÜNYA
02 Mayıs 2026
1
Dominik Cumhuriyeti’nde plastik tesisinde meydana gelen patlamayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı
3759 kez okundu
2
Batı Şeria’da İsrail askerlerine saldırı: 4 yaralı
3662 kez okundu
3
Tel Aviv’de Etiyopya toplumu ile polis arasında çatışmalar
3647 kez okundu
4
Malezya, Endonezya ve Filipinler Çin’in yeni haritasına tepki gösterdi
3630 kez okundu
5
İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı: Nükleer Programımızı Durduramazsınız
3619 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.