Konya Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Okçuluk Federasyonu Konya İl Temsilciliği iş birliğinde düzenlenen İller Arası Okçuluk Turnuvası, Türkiye'nin farklı illerinden gelen sporcuları Konya'da buluşturdu.
Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Futbol Sahası'nda gerçekleştirilen organizasyonda 30 farklı şehirden 750 sporcu yer alıyor. Sporcular, 9-10 yaş, 11-12 yaş, 13-14 yaş, 15 yaş ve üzeri ile büyükler kategorilerinde mücadele ediyor. Müsabakalar klasik yay ve makaralı yay branşlarında düzenleniyor.
Farklı yaş gruplarından sporcuların hedef tahtası karşısında dereceye girebilmek için ter döktüğü turnuvayla, okçuluk sporunun yaygınlaştırılması ve sporcuların kendilerini geliştirmelerine katkı sağlanması amaçlanıyor.
Katılımcılar, Konya'da böyle bir organizasyonda yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Editör: F.ÖZKAN





