DOLAR

47,7522

0,06%
EURO

55,2375

0,19%
ALTIN(gr)

6.801,05

1,45%
BİST 100

0.00

0.00%
Çumra
30°

AÇIK

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaz aylarında merkez dışındaki 100 mahallede düzenlediği 'Sinema Günleri' ve 'Çocuk Şenliği' etkinlikleri tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Alt

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yaz aylarında merkez dışındaki 100 mahallede düzenlediği 'Sinema Günleri' ve 'Çocuk Şenliği' etkinlikleri tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezindeki imkanlardan uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların da faydalanması amacıyla bu etkinlikleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

Başkan Altay, 'Yaz aylarında merkez dışındaki 100 mahallemizde gerçekleştirdiğimiz Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği programlarımızda 80 bin hemşehrimizle bir araya geldik. Çocuklarımızın doyasıya eğlendiği, ailelerimizin keyifli anlar yaşadığı bu programlara katılan, heyecanımızı paylaşan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

Başkan Altay, 'Konya Modeli Belediyecilik' anlayışı doğrultusunda, merkez dışı mahallelerin sosyal ve kültürel etkinliklerden en iyi şekilde yararlanması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği etkinliklerinin de bu çalışmalar içinde yer aldığını söyleyen Başkan Altay, 'Konya'nın dört bir yanında çocuklarımızın heyecanına, ailelerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz. Mahallelerde oluşan bu güzel birliktelik ve çocukların mutluluğu, yapılan işin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Her mahallede gösterilen ilgi ve samimiyet, kendilerini ayrıca sevindirdi. Çocukların gönüllerince eğlendiği, ailelerin birlikte vakit geçirdiği bu programlara katılan, heyecanlarını paylaşan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Altay, 'Konya'mızın her köşesinde hemşehrilerimizle bir arada olmaya ve çocuklarımız için yeni etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz' sözlerini ekledi.

Etkinlikler, son olarak Doğanhisar ve Akşehir'de düzenlenirken, vatandaşlardan büyük ilgi gördü ve renkli anlara sahne oldu. Açık havada sinema keyfi yaşayan Konyalılar, şehir merkezine uzak mahallelerde bu tür etkinliklere erişimin daha zor olduğunu belirterek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkürlerini iletti.

Sinema gösterimlerinden önce yapılan Çocuk Şenliği programları da ilçelerdeki çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Animasyon ekibi, sihirbaz ve jonglör gösterileri, tahta bacak oyunları ve çeşitli eğlence gruplarının yer aldığı şenliklerde çocuklar doyasıya eğlendi. Çeşitli etkinliklere katılan çocuklar, aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirerek yaz tatillerine güzel bir anı kattı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Sinema TIR'ı ile yapılan gösterimlerde ise 15 Temmuz gecesindeki kahramanlık ve fedakârlıkları anlatan 'Son Sefer' filmi Konyalıların beğenisine sunuldu. Açık havada sinema deneyimi yaşayan vatandaşlar, çocuklarıyla eğlenceli bir akşam geçirirken, 15 Temmuz'un anlamını da bir kez daha hatırladı.

Editör: F.ÖZKAN

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 1

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 2

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 3

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 4

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 5

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 6

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 7

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 8

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 9

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 10

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 11

Konya'da Sinema Günleri ve Çocuk Şenliği Sona Erdi - 12

Haberin Fotoğrafları