Son Güncelleme: 25.08.2023 22:40
Konya’da bir evin bahçesindeki kuyuya düşen keçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sahibine teslim edildi.
Konya’da 12 metre derinliğindeki kuyuya düşen keçiyi itfaiye ekipleri kurtararak sahibine teslim etti.
Konya’da merkeze bağlı Karatay ilçesinde yaşayan Hüsnü Mutluer, keçisinin Üzümcü Mahallesi Şelale Caddesi’ndeki bir evin bahçesindeki kuyuya düştüğünü fark etti.
İtfaiye ekiplerinden yardım istenmesi üzerine adrese Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler yönlendirildi.
Kuyunun içerisindeki keçiyi çıkarabilmek için seferber olan ekiplerden bir görevli kuyuya indi.
Keçinin beline halat bağlanmasının ardından yukarıya çekilerek kuyudan çıkarılan hayvan sahibine teslim edildi.
Kaynak: AA
KONYA HABER
17 Ocak 2025EKONOMİ
17 Ocak 2025DÜNYA
17 Ocak 2025DÜNYA
17 Ocak 2025DÜNYA
17 Ocak 2025DÜNYA
17 Ocak 2025DÜNYA
17 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.