


Konya’da Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlar camilere akın ederek, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için dua etti. Mevlana Meydanı’ndaki Selimiye Camii’nde yatsı namazı kılındı ve deprem felaketinden etkilenenler için Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Vatandaşlar, ibadetlerini yerine getirirken aynı zamanda depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua ettiklerini ifade etti.
Konya’da vatandaşlar Miraç Kandili dolayısıyla camileri doldurarak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için dua etti.
Miraç Kandili’nde Mevlana Meydanı’ndaki Selimiye Camii’nde yatsı namazını eda etmek isteyen birçok vatandaş namaz vakti öncesi camiyi doldurmaya başladı. Mübarek gecede yatsı namazı kılındı ve deprem felaketinden etkilenenler için Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.
İbadetini yerine getirmek için camiye gelen vatandaşlar Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşlara dua ettiklerini ifade etti. – KONYA
KONYA HABER
30 Nisan 2026EKONOMİ
30 Nisan 2026DÜNYA
30 Nisan 2026DÜNYA
30 Nisan 2026DÜNYA
30 Nisan 2026DÜNYA
30 Nisan 2026DÜNYA
30 Nisan 2026
1
MERAM BELEDİYESPOR OKÇULUK TURNUVASI’NDA TÜRKİYE REKORU KIRDI
323226 kez okundu
2
2026 UEC Pist Şampiyonası Tamamlandı
135214 kez okundu
3
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’dan Teşekkür
135153 kez okundu
4
KONYA OTOGARI HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİ’NE GEÇİYOR
97342 kez okundu
5
ALAADDİN ÖZÇELİK KONYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA DENETÇİ OLARAK SEÇİLDİ
88926 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.