Tümosan Konyaspor Kulübü Başkanı, son 4 haftada üst üste alınan mağlubiyetlerin herkesi üzdüğünü belirterek, ortaya çıkan tablonun kendilerini de mutlu etmediğini ifade etti. Başkan, zor dönemin birlikte aşılacağına olan inancının tam olduğunu söyledi.
Transfer dönemini iyi geçirdiklerini ve eksik bölgeleri güçlendirdiklerini düşündüklerini kaydeden Tümosan Konyaspor Kulübü Başkanı, teknik ekibe ve futbolculara güvendiklerini dile getirdi.
Önlerinde Trabzonspor maçı bulunduğunu aktaran Başkan, bu karşılaşmayla birlikte yeniden çıkışa geçerek Konyaspor’u herkesin istediği noktaya taşıyacaklarına inandığını belirtti.
Bu süreçte en büyük güçlerinin büyük Konyaspor taraftarı olacağını vurgulayan Tümosan Konyaspor Kulübü Başkanı, taraftarlardan takımın yanında olmalarını, desteklerini ve inançlarını sürdürmelerini istedi. Başkan, "Birlikte üzüldük, birlikte sevindik. Şimdi de birlikte ayağa kalkacağız. Konyaspor’umuz için kenetlenme zamanı. İnşallah güzel günleri hep birlikte yeniden yaşayacağız" ifadelerini kullandı.
Editör: F.ÖZKAN






