


Ukrayna Savunma Bakan Yardımcısı Anna Malyar, güney cephede Robotine köyünü Rus güçlerinden kurtardıklarını bildirdi.
Ukrayna Savunma Bakanlığı Askeri Basın Merkezinin sosyal medya hesabından Malyar’ın cephedeki duruma ilişkin açıklaması paylaşıldı.
Malyar, Ukrayna ordusunun güney cephede başarı elde ettiğini belirterek “Robotine kurtarıldı ve birliklerimiz yerleşimin güneydoğusunda ilerliyor.” ifadesini kullandı.
Ukrayna ordusunun, doğu cephesindeki Bahmut yönünde de ilerlemeye devam ettiğini aktaran Malyar, “Geçen hafta orada 1 kilometrekarelik alan daha kurtarıldı.” ifadesine yer verdi.
Malyar, Bahmut yönünde bugüne kadar toplam 44 kilometrekarelik alanın kurtarıldığı kaydetti.
KONYA HABER
15 Haziran 2026EKONOMİ
15 Haziran 2026DÜNYA
15 Haziran 2026DÜNYA
15 Haziran 2026DÜNYA
15 Haziran 2026DÜNYA
15 Haziran 2026DÜNYA
15 Haziran 2026
1
Dominik Cumhuriyeti’nde plastik tesisinde meydana gelen patlamayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı
3808 kez okundu
2
Batı Şeria’da İsrail askerlerine saldırı: 4 yaralı
3712 kez okundu
3
Tel Aviv’de Etiyopya toplumu ile polis arasında çatışmalar
3698 kez okundu
4
Malezya, Endonezya ve Filipinler Çin’in yeni haritasına tepki gösterdi
3681 kez okundu
5
Florida’da Tropik Fırtına: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
3669 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.