


14 yaşındaki tarım işçisi kız çocuğu boğularak öldü
Adana’da 14 yaşındaki tarım işçisi kız çocuğu, sıcaktan bunalıp sulama kanalında elini, yüzünü ve ayağını yıkamak isterken, düştüğü sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti
ADANA – Adana’da 14 yaşındaki tarım işçisi kız çocuğu, sıcaktan bunalıp sulama kanalında elini, yüzünü ve ayağını yıkamak isterken, düştüğü sulama kanalında boğularak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Bahçeşehir Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre tarım işçisi 14 yaşındaki kız çocuğu Sozdar Beko, sabahleyin salatalık tarlasında çalışmaya gitti. Öğle saatlerinde sıcaktan bunalan kız çocuğu tarlanın yakınındaki sulama kanalına giderek elini yüzünü yıkadı. Kız çocuğu daha sonrada ayağını yıkamak isteyince sulama kanalına düştü. Diğer tarım işçileri kız çocuğu bir türlü gelmeyince sulama kanalına geldi. Ancak kız çocuğunu göremeyen işçiler kanala düşeceğinden şüphelenip suya girdi. Bu arada polis ve sağlık ekiplerine de haber verildi. İşçiler bir süre sonra kız çocuğunu su içinde bir yere takılı halde bulup çıkardı. Ancak olay yerine gelen sağlık ekipleri kız çocuğunun öldüğünü belirledi. Polisler kız çocuğunun ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Beko’nun cenazesi ise otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
KONYA HABER
16 Nisan 2026EKONOMİ
16 Nisan 2026DÜNYA
16 Nisan 2026DÜNYA
16 Nisan 2026DÜNYA
16 Nisan 2026DÜNYA
16 Nisan 2026DÜNYA
16 Nisan 2026
1
“Kızıl Elma” Konferansı Selçuk Üniversitesi’nde Düzenlendi
36684 kez okundu
2
SÜT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ YAPILMASI GEREKENİ AÇIKLADI: YOKSA ET VE SÜT YİYEMEYECEĞİZ
23341 kez okundu
3
Sağlık personeline yönelik ek ödeme yönetmeliği yayımlandı
15617 kez okundu
4
ŞEB-İ ARUS İLE HZ. MEVLANA’NIN 751. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ TAMAMLANDI
15357 kez okundu
5
ÇUMRA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ TANITIMI YAPILDI
14843 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.