Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yangın ve doğal afetler konusunda eğitim veriliyor.
Belediyenin Medeniyet Okulu Projesi kapsamında “Çocuk Kahramanlar” temasıyla Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde ilkokul birinci sınıf öğrencilerine doğal afetler ve yangınlar konusunda uygulamalı ve teorik eğitim verilmeye başlandı.
İtfaiye Eğitim Merkezi’ndeki eğitimlerde öğrenciler, günlük hayatta karşılaşabilecekleri yangın ve benzeri afetler konusunda bilinçlenirken, itfaiyecilerle vakit geçirip merak ettiği soruları sorabiliyor.
Üç seans yapılan ve her seansta 88 öğrencinin ağırlandığı merkezde, 28 bin öğrenciye eğitim verilmesi hedefleniyor.
Eğitimlerin ardından öğrencilere, belediyenin Meslek Edindirme Kurslarına (KOMEK) bağlı Anatoya Oyuncak Atölyeleri’nde üretilen itfaiye bebek ve peluş Konyaspor topları hediye ediliyor. A.A
KONYA HABER
19 Haziran 2026EKONOMİ
19 Haziran 2026DÜNYA
19 Haziran 2026DÜNYA
19 Haziran 2026DÜNYA
19 Haziran 2026DÜNYA
19 Haziran 2026DÜNYA
19 Haziran 2026
1
MERAM BELEDİYESPOR OKÇULUK TURNUVASI’NDA TÜRKİYE REKORU KIRDI
323239 kez okundu
2
2026 UEC Pist Şampiyonası Tamamlandı
169529 kez okundu
3
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’dan Teşekkür
135188 kez okundu
4
KONYA OTOGARI HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİ’NE GEÇİYOR
97360 kez okundu
5
ALAADDİN ÖZÇELİK KONYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA DENETÇİ OLARAK SEÇİLDİ
88945 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.