


Konya Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışı ile birlikte ağırlaşan mevsim şartları nedeniyle yem bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına şefkat elini uzatıyor.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, son yılların en yoğun kar bereketinin yaşandığı Konya merkezde ve ilçelerde bir taraftan yolların açık kalması için mesai yaparken bir taraftan da sokak hayvanlarının aç kalmaması için çalıştıklarını söyledi.
Başkan Altay, “Bu zor kış şartlarında can dostlarımızı da yalnız bırakmıyoruz. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz, ilçe belediyelerimizle birlikte olumsuz hava şartlarında başıboş kedi ve köpekler ile kuşların aç kalmaması için şehrin farklı noktalarındaki beslenme alanlarında düzenli olarak yemleme çalışması gerçekleştiriyor. Tüm hemşehrilerimiz de evlerinde artan yiyecekleri sahipsiz dostlarımız için uygun yerlere bırakırlarsa el birliğiyle dostlarımıza sahip çıkmış oluruz.” diye konuştu.
D.DOĞAN
KONYA HABER
23 Nisan 2026EKONOMİ
23 Nisan 2026DÜNYA
23 Nisan 2026DÜNYA
23 Nisan 2026DÜNYA
23 Nisan 2026DÜNYA
23 Nisan 2026DÜNYA
23 Nisan 2026
1
MERAM BELEDİYESPOR OKÇULUK TURNUVASI’NDA TÜRKİYE REKORU KIRDI
323224 kez okundu
2
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’dan Teşekkür
135151 kez okundu
3
2026 UEC Pist Şampiyonası Tamamlandı
130344 kez okundu
4
KONYA OTOGARI HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİ’NE GEÇİYOR
97340 kez okundu
5
ALAADDİN ÖZÇELİK KONYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA DENETÇİ OLARAK SEÇİLDİ
88924 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.