


KONYA’da kaldırımda yürüyen Mehmet Candan (35) ve kızı Almina Günay Candan (4), başlarına 4 katlı binadan beton sıva parçalarının düşmesi sonucu yaralandı. Yanlarındaki anne Fadime Candan (34) ise yara almadan kurtuldu.
Olay, saat 14.30 sıralarında, Akşehir ilçesi İnönü Caddesi’nde meydana geldi. Fadime-Mehmet Candan ve kızları Almina Günay Candan ile kaldırımda yürürken, 4 katlı binadan beton sıva parçası düştü. Beton parçaları başlarına isabet eden baba ve kızı yaralandı. Fadime Candan ise yara almadı. İhbar üzerine bölgeye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan baba ve kızın, beyin kanaması geçirdiğinin belirlenmesiyle, tedavinin ardından Konya’daki hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
KONYA HABER
13 Şubat 2026EKONOMİ
13 Şubat 2026DÜNYA
13 Şubat 2026DÜNYA
13 Şubat 2026DÜNYA
13 Şubat 2026DÜNYA
13 Şubat 2026DÜNYA
13 Şubat 2026
1
MERAM BELEDİYESPOR OKÇULUK TURNUVASI’NDA TÜRKİYE REKORU KIRDI
323202 kez okundu
2
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’dan Teşekkür
135121 kez okundu
3
KONYA OTOGARI HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİ’NE GEÇİYOR
97317 kez okundu
4
ALAADDİN ÖZÇELİK KONYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA DENETÇİ OLARAK SEÇİLDİ
88899 kez okundu
5
KONYA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
45078 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.