


Son Güncelleme: 14.08.2023 13:13
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Türk’ün ilk er meydanı olarak adlandırılan 671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri’nin bu yıl 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenleneceğini açıkladı. Organizasyona Türkiye’nin dört bir yanından yağlı güreş tutkunlarının katılması bekleniyor. Yusuf Can Zeybek’in başpehlivan olduğu Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Orhan Okulu ve Mehmet Yeşil Yeşil de yer alacak.
Türk’ün ilk er meydanı” olarak adlandırılan 671. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri, 8 Eylül’de başlayacak.
Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Kırkpınar’dan eski olan yağlı güreşlerin bu yıl 8-10 Eylül’de yapılacağını belirtti.
Öztürk, güreşlere her yıl olduğu gibi Türkiye’nin her yerinden yağlı güreş tutkunlarının gelmesini beklediklerini ifade etti.
Güreşseverlerin heyecanla beklediği organizasyonda, 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivanlığı kazanan Yusuf Can Zeybek’in yanı sıra Ali Gürbüz, İsmail Balaban, Orhan Okulu, Mehmet Yeşil Yeşil’in de er meydanında olması bekleniyor.
Kaynak: AA
KONYA HABER
13 Şubat 2026EKONOMİ
13 Şubat 2026DÜNYA
13 Şubat 2026DÜNYA
13 Şubat 2026DÜNYA
13 Şubat 2026DÜNYA
13 Şubat 2026DÜNYA
13 Şubat 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6180 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5254 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4690 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4473 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4069 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.