


NEW ABD’nin North Carolina Üniversitesindeki silahlı saldırıda bir öğretim görevlisi hayatını kaybetti.
Polis yetkilileri, basın toplantısında, Chapel Hill kampüsündeki olayda ismi açıklanmayan bir öğretim görevlisinin silahlı saldırı sonucu öldürüldüğünü belirtti.
Saldırganın olaydan yaklaşık 3 saat sonra gözaltına alındığını kaydeden yetkililer, zanlının kimliği ve saldırı sebebi hakkında ise bilgi vermedi.
Yetkililer, saldırı ile ilgili incelemelerin devam ettiğini bildirdi.
ABD’nin North Carolina Üniversitesinde dün, kampüste “silahlı ve tehlikeli bir kişi” bulunduğu uyarısı yapılmıştı.
Polis, geniş güvenlik önlemleri altında üniversiteye giriş ve çıkışları kapatarak, saatlerce şüpheliyi aramıştı.
Yeni öğretim yılının ikinci haftasına giren North Carolina Üniversitesinde 4 bin öğretim görevlisi, 9 bin çalışan ve 32 bin öğrenci bulunuyor.
KONYA HABER
19 Mart 2026EKONOMİ
19 Mart 2026DÜNYA
19 Mart 2026DÜNYA
19 Mart 2026DÜNYA
19 Mart 2026DÜNYA
19 Mart 2026DÜNYA
19 Mart 2026
1
Dominik Cumhuriyeti’nde plastik tesisinde meydana gelen patlamayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı
3721 kez okundu
2
Batı Şeria’da İsrail askerlerine saldırı: 4 yaralı
3623 kez okundu
3
Tel Aviv’de Etiyopya toplumu ile polis arasında çatışmalar
3608 kez okundu
4
Malezya, Endonezya ve Filipinler Çin’in yeni haritasına tepki gösterdi
3591 kez okundu
5
İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı: Nükleer Programımızı Durduramazsınız
3580 kez okundu