


20 yaşında ismi açıklanmayan bir kadın Arjantin Ezeiza Uluslararası Havalimanı’nda vajina ve midesine sakladığı 40 bin dolar değerinde kokain ile yakalandı.
kadının havalimanında sinirli ve tuhaf davranışlar sergilemesi üzerine görevliler kadını X-Ray cihazından geçirdi.
Kadının vajina ve midesinde olağan tanımlanamayan nesneler tespit edilince, kadın güvenlik görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı.
Hastanede yapılan incelemede kadının vajina ve midesine 78 kapsül bulundu. Tutuklanan kadın daha sonra serbest bırakıldı.
Polis, ekipleri kadının ifadesinde hiç konuşmadığını ve kadın hakkında açılan soruşturmanın devam ettiğini söyledi.
KONYA HABER
29 Ocak 2026EKONOMİ
29 Ocak 2026DÜNYA
29 Ocak 2026DÜNYA
29 Ocak 2026DÜNYA
29 Ocak 2026DÜNYA
29 Ocak 2026DÜNYA
29 Ocak 2026
1
Dominik Cumhuriyeti’nde plastik tesisinde meydana gelen patlamayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı
3670 kez okundu
2
Batı Şeria’da İsrail askerlerine saldırı: 4 yaralı
3571 kez okundu
3
Tel Aviv’de Etiyopya toplumu ile polis arasında çatışmalar
3557 kez okundu
4
Malezya, Endonezya ve Filipinler Çin’in yeni haritasına tepki gösterdi
3540 kez okundu
5
Florida’da Tropik Fırtına: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
3529 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.