


Dünya Olimpiyatçılar Birliği Başkanı Joel Bouzou, Göztepeli sporcu Ferhat Arıcan’a “Oly” ünvanı ile birlikte rozet takdim ederek, olimpik değerlerin elçisi seçti.
Türkiye’yi cimnastikte 108 yıl sonra olimpiyatlarda temsil etmeye hak kazanan Göztepeli milli sporcu Ferhat Arıcan, Dünya Olimpiyatçılar Birliği (World Olympians Association) tarafından büyük onura layık görüldü. 16-17 Eylül’de İstanbul’da gerçekleşecek World Olympians Forum öncesi düzenlenen toplantıda Dünya Olimpiyatçılar Birliği Başkanı Joel Bouzou, Ferhat Arıcan’a “Oly” ünvanı ile birlikte rozet takdim ederek, olimpik değerlerin elçisi olarak seçti.
Göztepe de sporcusunu sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak tebrik etti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kariyerinin her döneminde sahip olduğu spor kültürü ve spor disiplini ile Türk gençlerine örnek olan sporcumuzu tebrik ediyoruz” ifadeleri kullanıldı. – İZMİR
KONYA HABER
14 Şubat 2026EKONOMİ
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6180 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5254 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4690 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4473 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4069 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.