


Bu yıl 11.’si düzenlenen Geleneksel Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası’nın finalinde Döşekevi Kuşçusofuluspor rakibi Yeniköy son dakika golü ile 1-0 yenerek şampiyon oldu.
Adana’nın Karaisalı İlçesine bağlı 1600 rakımlı Kızıldağ Yaylasında Karaisalı Belediyesi, Karaisalı Kaymakamlığı ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla organize edilen ve bu yıl 11.’si düzenlenen Geleneksel Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvasının final maçı öncesi Karaisalılı yerel sanatçı Metin Şirinkaya bir konser verdi.
İlk yarısı 0-0 berabere biten maçın ikinci yarısında, 90+10’da Birkan’ın attığı golle gülen taraf Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu.
Maçtan sonra açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Yuşa Davarcı, “Emeği geçen herkese, ama gücümüzü aldığımız başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a, amirlerime, mesai arkadaşlarıma, İlçe Belediyesi ve Kaymakamlığımıza, tertip komitemize Uğur Ünaldı Ahmet Başgen Mustafa Ünaldı, Yiğit Ali İbiş olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim” dedi. – ADANA
KONYA HABER
14 Şubat 2026EKONOMİ
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6180 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5254 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4690 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4473 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4069 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.