


Pakistan’ın Navabşah kenti yakınlarında bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu en az 15 kişi yaşamını yitirdi, 40 kişi yaralandı.
Pakistan Demir Yolları Bakanı Khavaja Saad Rafik, yaptığı açıklamada, Karaçi’den Ravalpindi’ye giden Hazara Expressi isimli trenin Navabşah yakınlarında raydan çıktığını duyurdu.
Kazada ilk belirlemelere göre 15 kişinin öldüğünü, 40 kişinin yaralandığını belirten Rafik, kazanın “teknik bir arıza” ya da “sabotaj” sonucu meydana gelmiş olabileceğini söyledi.
Kaza esnasında trende kaç kişinin olduğuna ilişkin bilgi paylaşılmazken, yerel basın birçok kişinin hala vagonlarda mahsur olduğunu ve ölü sayısının artabileceğini aktardı.
Pakistan’da Haziran 2021’de iki trenin çarpışması sonucu 63 yolcu yaşamını yitirmişti.
KONYA HABER
28 Ocak 2026EKONOMİ
28 Ocak 2026DÜNYA
28 Ocak 2026DÜNYA
28 Ocak 2026DÜNYA
28 Ocak 2026DÜNYA
28 Ocak 2026DÜNYA
28 Ocak 2026
1
Dominik Cumhuriyeti’nde plastik tesisinde meydana gelen patlamayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı
3669 kez okundu
2
Batı Şeria’da İsrail askerlerine saldırı: 4 yaralı
3570 kez okundu
3
Tel Aviv’de Etiyopya toplumu ile polis arasında çatışmalar
3556 kez okundu
4
Malezya, Endonezya ve Filipinler Çin’in yeni haritasına tepki gösterdi
3539 kez okundu
5
Florida’da Tropik Fırtına: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
3528 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.