


Trendyol Süper Lig’e ilk kez yükselen Pendikspor, sezonun ilk haftasında yarın evinde Atakaş Hatayspor’la karşılaşacak.
Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda saat 21.45’te oynanacak mücadeleyi hakem Çağdaş Altay yönetecek.
Süper Lig’e yükseldikten sonra transfer çalışmalarına hız veren İstanbul temsilcisi, kadrosunu 16 yeni isimle takviye etti.
Yabancı oyuncu olarak Romero, Sequeira, Diaby, Vukovic, Tzavellas, Welinton, Eze ve Rassoul’u alan Pendikspor, yerli oyuncu transferinde ise Erdem Canpolat, Emre Taşdemir, Mehmet Kaan Türkmen, İbrahim Akdağ, Furkan Mehmet Doğan, Muhammet Enes Erdem, Halil Akbunar ve Erencan Yardımcı’yı kadrosuna kattı.
İki takım 2013-2016 yılları arasında TFF 2. Lig’de 6 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda İstanbul ekibi 2 galibiyet alırken, 1 maçı da Hatay temsilcisi kazandı. 3 mücadelede taraflar eşitliği bozamadı. Oynanan 6 karşılaşmada her iki takım da rakip filelere 7’şer gol attı.
KONYA HABER
16 Şubat 2026EKONOMİ
16 Şubat 2026DÜNYA
16 Şubat 2026DÜNYA
16 Şubat 2026DÜNYA
16 Şubat 2026DÜNYA
16 Şubat 2026DÜNYA
16 Şubat 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6180 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5254 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4690 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4473 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4069 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.