


“İkinci yarı rakibin boşluklarını daha fazla kullandık”
“Kulübün tarihine geçmek istiyorum”
Mustafa AKIN-Sezer AFŞAR/İSTANBUL, – Fenerbahçeli futbolcu Szymanski, “Çok mutluyuz, önemli bir galibiyet aldık. Kalitemizi ortaya koyduğumuz için mutluyuz” dedi.
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu ilk maçında sahasında konuk ettiği Maribor’u 3-1 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli ekipte Polonyalı oyuncu Sebastian Szymanski açıklamalarda bulundu. Çok mutlu olduğunu dile getiren Szymanski, “Çok önemli bir galibiyet aldık. Kalitemizi ortaya koyduğumuz için mutluyuz. Çok iyi bir takımız. Kaliteli oyunculara sahibiz. Böyle bir takıma çabuk uyum sağlıyorsunuz. Takımda çok iyi bir atmosfer var. Kolay adapte oldum. Bu durum adaptasyonumu hızlandırdı” diye konuştu.
“İKİNCİ YARI RAKİBİN BOŞLUKLARINI DAHA FAZLA KULLANDIK”
Mücadelenin ilk yarısında çok pozisyona girdiklerini dile getiren Szymanski, “Bunu değerlendiremedik. İkinci yarıda kendimizi daha fazla zorladık. Maribor oyuncularının boşluklarını daha fazla kullandık. Bu önemliydi ve daha hızlı oynadık” şeklinde konuştu.
“KULÜBÜN TARİHİNE GEÇMEK İSTİYORUM”
Sebastian Szymanski, Fenerbahçe’ye odaklandığını ifade ederek, “Başarılı olmak ve bu kulübün tarihine geçmek istiyorum” dedi.
KONYA HABER
14 Şubat 2026EKONOMİ
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026DÜNYA
14 Şubat 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6180 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5254 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4690 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4473 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4069 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.