


Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, Şube Müdürü Aydan Önder Kaplanoğlu ile Çatak Belediyesi bünyesindeki kadın futbol takımını ve rafting sporcularını ziyaret etti.
Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yalçın ile bir araya gelen Biçek ve Önder, kadın futbol ile rafting takımı hakkında bilgi aldı.
Kızların spora kazandırılması konusunda gösterdiği duyalılıktan dolayı Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve ekibine teşekkür eden Biçek, antrenman yapan kız sporcularla sohbet etti.
Van Büyükşehir Belediyesi olarak takımlara destek vereceklerini belirten Biçek, kızlarla futbol oynadı, rafting kursundaki kızlarla bota binerek Çatak Çayı’nda kürek çekti.
KONYA HABER
23 Şubat 2026EKONOMİ
23 Şubat 2026DÜNYA
23 Şubat 2026DÜNYA
23 Şubat 2026DÜNYA
23 Şubat 2026DÜNYA
23 Şubat 2026DÜNYA
23 Şubat 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6181 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5257 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4694 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4475 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4070 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.