


Süper Lig’in 2. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Samsunspor’u 2-0 mağlup etti. İlk kez giydiği sarı-lacivertli formayla asist yapan Cengiz Ünder, karşılaşmaya devam edemedi. Son durumu hakkında maç sonrası bilgilendirme yapan Ünder, iyi olduğunu belirtti.
“SADECE KRAMP GİRDİ”
Cengiz Ünder yaptığı açıklamada, “Zemin biraz ağırdı. Bizi etkiledi. Bazı oyunculara, bana da kramp girdi. Ama iyi durumdayım. Çok daha iyi olacağım. Sadece kramp girdi. Çok daha iyi olacağım.” ifadelerini kullandı.
“GURUR VERİCİYDİ”
Dzeko’ya attırdığı gole ilişkin de konuşan Cengiz, “Konuşmamıza gerek yok. Dzeko’yu çok iyi tanıyorum. Genelde bu vuruşları çok iyi yapan birisi. Onu görünce kesiyorum ben. Zaten buraya gelinde ona çok gol attıracağım dedim. Bunun devamı gelecek. Fenerbahçe formasıyla oynamak gurur vericiydi. İlk asistimi yaptım, bunların devamı gelecek.” dedi.
KONYA HABER
25 Şubat 2026EKONOMİ
25 Şubat 2026DÜNYA
25 Şubat 2026DÜNYA
25 Şubat 2026DÜNYA
25 Şubat 2026DÜNYA
25 Şubat 2026DÜNYA
25 Şubat 2026
1
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR HENTBOL’DA SEZONU GALİBİYETLE AÇTI
6181 kez okundu
2
Cristiano Ronaldo’nun akıllara zarar tüm kariyerinin istatistiğini çıkardık !
5257 kez okundu
3
En fazla kızaran takım Antalyaspor! Tam 5 futbolcu….
4695 kez okundu
4
Galatasaray’a kötü haber! Monaco’dan flaş Onyekuru kararı.
4475 kez okundu
5
Diabate’ye Trabzonspor yönetiminden kesik! .
4070 kez okundu