


Konya’nın Karatay ilçesinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen servis asansörü kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılardan Abdullah Sarıkaya, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Diğer yaralıların tedavileri devam ediyor. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
Konya’da bir iş yerinde yaşanan servis asansörü kazasında yaralanan ve hastanede tedavi gören 3 kişiden 1’i hayatını kaybetti.
Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Fetih Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerinde içinde 3 kişinin olduğu yük asansörü halatların kopması nedeniyle depoya düştü. Olayda 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Düşen kabinin içerisinde bulunan Abdullah Sarıkaya, Muhammet Talha A. ve Musa B. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Konya Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Abdullah Sarıkaya, tedavi gördüğü hastanede 7 gün sonra hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hastanedeki tedavilerin devam ettiği öğrenildi.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor. – KONYA
KONYA HABER
15 Mart 2026EKONOMİ
15 Mart 2026DÜNYA
15 Mart 2026DÜNYA
15 Mart 2026DÜNYA
15 Mart 2026DÜNYA
15 Mart 2026DÜNYA
15 Mart 2026
1
MERAM BELEDİYESPOR OKÇULUK TURNUVASI’NDA TÜRKİYE REKORU KIRDI
323209 kez okundu
2
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’dan Teşekkür
135135 kez okundu
3
KONYA OTOGARI HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİ’NE GEÇİYOR
97326 kez okundu
4
ALAADDİN ÖZÇELİK KONYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA DENETÇİ OLARAK SEÇİLDİ
88909 kez okundu
5
2026 UEC Pist Şampiyonası Tamamlandı
46610 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.