


ABD’nin güdümlü füze destroyeri USS Roosevelt’in (DDG-80) Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin (GKRY) Larnaka Limanı’na demirlediği bildirildi.
Rum basınında yer alan haberlerde, USS Roosevelt savaş gemisinin liman ziyaretleri kapsamında Larnaka’ya ulaştığı belirtildi.
Haberlerde, İspanya’daki Rota Donanma İstasyonu’ndan GKRY’ye planlanmış bir ziyaret kapsamında gelen ABD savaş gemisinin, burada rutin bakımlarının yapılacağı, yakıt ve su depolarının doldurulacağı ifade edildi.
Ağustos başında Letonya’yı ziyaret eden USS Roosevelt’in, Akdeniz’deki 6. Filo operasyon bölgesine döndüğü, İspanya’dan sonra da Kıbrıs Rum kesimine hareket ettiği belirtilen haberlerde, geminin Kıbrıs’tan ayrılış tarihine ilişkin herhangi bir bilgiye yer verilmedi.
KONYA HABER
01 Şubat 2026EKONOMİ
01 Şubat 2026DÜNYA
01 Şubat 2026DÜNYA
01 Şubat 2026DÜNYA
01 Şubat 2026DÜNYA
01 Şubat 2026DÜNYA
01 Şubat 2026
1
Dominik Cumhuriyeti’nde plastik tesisinde meydana gelen patlamayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı
3671 kez okundu
2
Batı Şeria’da İsrail askerlerine saldırı: 4 yaralı
3572 kez okundu
3
Tel Aviv’de Etiyopya toplumu ile polis arasında çatışmalar
3558 kez okundu
4
Malezya, Endonezya ve Filipinler Çin’in yeni haritasına tepki gösterdi
3541 kez okundu
5
Florida’da Tropik Fırtına: 2 Kişi Hayatını Kaybetti
3530 kez okundu