ADIYAMAN (AA) – Adıyaman’da, enkazdan 207 saat sonra çıkarılan 11 yaşındaki Berat Yücel, ziyaretine gelen kurtarma ekibinden kuru fasulye istedi.
“Asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adıyaman Alitaş Mahallesi’ndeki Merve Apartmanı’nın enkazında kalan 11 yaşındaki Berat Yücel, AFAD, UMKE, Gölcük Tersanesi ve Jandarma ekiplerince 207 saat sonra çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren Berat Yücel’in sağlık durumu iyiye gidiyor.
AFAD ekipleri, saatler süren çalışmanın ardından yaralı kurtardıkları Yücel’i tedavi gördüğü hastanedeki odasında ziyaret etti.
Berat ile sohbet eden ekip arkadaşlarından biri, “Berat sen bizim umudumuz oldun, bize en güzel sevgililer günü hediyesi oldun. Bizden ne istiyorsun” diye sordu.
Mutluluğunu dile getiren Berat da kuru fasulye istediğini iletti.
KONYA HABER
28 Ocak 2026EKONOMİ
28 Ocak 2026DÜNYA
28 Ocak 2026DÜNYA
28 Ocak 2026DÜNYA
28 Ocak 2026DÜNYA
28 Ocak 2026DÜNYA
28 Ocak 2026
1
ADIYAMAN – Yaylakonak Beldesi’nde deprem nedeniyle bazı dağlardan dev kaya parçaları koptu
7543 kez okundu
2
Konya’da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü
4299 kez okundu
3
Motokuryelerin hayatı iki teker üstünde risk altında
3863 kez okundu
4
Kanalın kazı maliyeti bile toplam ihalenin üzerinde
3825 kez okundu
5
Kosta Rika’da Dünya’nın en zehirli yılanı yetkililer tarafından karantina altına alındı
3786 kez okundu