


Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde tarihi olduğu belirtilen metruk evde çıkan yangın söndürüldü.
Haşim İşcan Mahallesi’nde tek katlı metruk evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin müdahalesiyle bitişik evlere sıçramadan söndürülen yangın nedeniyle ev kullanılamaz hale geldi.
Mahalle Muhtarı Halil Ay, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallesinde çok sayıdaki tarihi evin metruk halde olduğunu belirtti.
Bu evlerde zaman zaman yangınlar çıktığını anlatan Ay, “Yetkililerin bu duruma çare bulmasını istiyoruz. Mahalleli olarak çıkan yangınların diğer evlere zarar vermesinden korkuyoruz. Bu tarihi ancak terk edilmiş olan evler ya korunsun ya da yıkılsın.” dedi.
KONYA HABER
30 Mart 2026EKONOMİ
30 Mart 2026DÜNYA
30 Mart 2026DÜNYA
30 Mart 2026DÜNYA
30 Mart 2026DÜNYA
30 Mart 2026DÜNYA
30 Mart 2026
1
“Kızıl Elma” Konferansı Selçuk Üniversitesi’nde Düzenlendi
36678 kez okundu
2
SÜT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ YAPILMASI GEREKENİ AÇIKLADI: YOKSA ET VE SÜT YİYEMEYECEĞİZ
23335 kez okundu
3
Sağlık personeline yönelik ek ödeme yönetmeliği yayımlandı
15612 kez okundu
4
ŞEB-İ ARUS İLE HZ. MEVLANA’NIN 751. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ TAMAMLANDI
15352 kez okundu
5
ÇUMRA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ TANITIMI YAPILDI
14838 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.