
Konya Büyükşehir Belediyesi “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi merkez dışındaki ilçelerde de çocuklarla buluşuyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan “Spor Konya” tarafından ilkokul 3.sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen organizasyon merkez Karatay ve Meram’dan sonra şimdi de Ereğli ve Karapınar ilçelerinde faaliyetlerine başladı.
2 BİNİN ÜZERİNDE ÖĞRENCİ KATILIYOR
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimler Konya Büyükşehir Belediyesinin Ereğli ve Karapınar’a kazandırdığı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzlarında gerçekleştiriliyor. Ereğli’de 24 okuldan toplam 1.600 öğrenci, Karapınar’da ise 11 okuldan 500 öğrencinin kayıt yaptırdığı proje uzman eğitmenler eşliğinde altı hafta sürecek.
Projeye kayıt yaptıran çocukların yüzme esnasında kullandığı; çanta, bone, havlu gibi ekipmanlar ise Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere ücretsiz olarak veriliyor.
M. LEYLEK
KONYA HABER
22 Mart 2026EKONOMİ
22 Mart 2026DÜNYA
22 Mart 2026DÜNYA
22 Mart 2026DÜNYA
22 Mart 2026DÜNYA
22 Mart 2026DÜNYA
22 Mart 2026
1
ÇUMRA İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, ÜRETİCİLERİN SORULARINI YANITLADI
271912 kez okundu
2
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’dan Teşekkür
135140 kez okundu
3
ALAADDİN ÖZÇELİK KONYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA DENETÇİ OLARAK SEÇİLDİ
88913 kez okundu
4
Çumra Belediyesi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi
73114 kez okundu
5
BAŞKAN CANDAN : “GELİŞMEYE VE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”
52425 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.