


Çanakkale’nin Biga ilçesinde av malzemeleri satılan bir iş yerinde yaşanan hırsızlık güvenlik kamerasınca kaydedildi.
Güvenlik kamerası görüntülerine göre, 11 Ağustos’ta İstiklal Caddesi’nde av malzemeleri satan iş yerine kimliği henüz belirlenemeyen bir şüpheli müşteri olarak geldi. Zanlı, iş yeri sahibinin göremediği bir bölümde çaldığı havalı tabancayı beline sakladı.
Şüpheli, iş yeri sahibiyle kısa süre sohbet ettikten sonra dükkandan ayrıldı.
Olaya ilişkin AA muhabirine açıklama yapan iş yeri sahibi Nur Eren, 11 Ağustos’ta dükkanına müşteri olarak gelen bir kişinin hareketlerinden şüphelendiğini söyledi.
Bu kişi dükkandayken başka müşterilerle ilgilendiğini belirten Eren, “Onu gözümden kaçırdım. Dükkandan ayrılırken sanki silah alacakmış gibi ne işlem yapması gerektiğini sordu. Bugün aklıma geldi bir baktım ki tabancalar eksik çıkıyor. Kameralardan kontrol ettiğimde gördüm ki tanımadığım biri almış.” dedi.
KONYA HABER
20 Mart 2026EKONOMİ
20 Mart 2026DÜNYA
20 Mart 2026DÜNYA
20 Mart 2026DÜNYA
20 Mart 2026DÜNYA
20 Mart 2026DÜNYA
20 Mart 2026
1
“Kızıl Elma” Konferansı Selçuk Üniversitesi’nde Düzenlendi
36672 kez okundu
2
SÜT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ YAPILMASI GEREKENİ AÇIKLADI: YOKSA ET VE SÜT YİYEMEYECEĞİZ
23330 kez okundu
3
Sağlık personeline yönelik ek ödeme yönetmeliği yayımlandı
15606 kez okundu
4
ŞEB-İ ARUS İLE HZ. MEVLANA’NIN 751. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ TAMAMLANDI
15347 kez okundu
5
ÇUMRA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ TANITIMI YAPILDI
14830 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.