


İstanbul’da motosiklet sürücülerine yönelik asayiş uygulaması yapıldı
İSTANBUL – İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında motosikletli şahıslara yönelik sabit yol uygulaması gerçekleştirdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü; Beşiktaş, Esenyurt, Zeytinburnu, Küçükçekmece, Bahçelievler ve Bağcılar’da motosikletli şahıslara yönelik sabit yol uygulaması gerçekleştirdi.
İlçe emniyet müdürlükleri ile Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri ve bekçilerin katıldığı uygulama noktalarında, ruhsat, plaka, muayene, trafik sigortası ve kask denetimi yapıldı.
Uygulamada durdurulan motosikletler, ekipler tarafından didik didik arandı. Ekipler, sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama kontrollerini gerçekleştirerek üst araması yaptı.
Akşam saat 23.30’da başlayan uygulamaların gece saat 03.30’a kadar devam edeceği öğrenildi.
KONYA HABER
24 Mart 2026EKONOMİ
24 Mart 2026DÜNYA
24 Mart 2026DÜNYA
24 Mart 2026DÜNYA
24 Mart 2026DÜNYA
24 Mart 2026DÜNYA
24 Mart 2026
1
“Kızıl Elma” Konferansı Selçuk Üniversitesi’nde Düzenlendi
36672 kez okundu
2
SÜT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ YAPILMASI GEREKENİ AÇIKLADI: YOKSA ET VE SÜT YİYEMEYECEĞİZ
23330 kez okundu
3
Sağlık personeline yönelik ek ödeme yönetmeliği yayımlandı
15608 kez okundu
4
ŞEB-İ ARUS İLE HZ. MEVLANA’NIN 751. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ TAMAMLANDI
15350 kez okundu
5
ÇUMRA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ TANITIMI YAPILDI
14833 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.