


Konya’da “Anneler Gazze için yürüyor” programı düzenlendi.
Kılıçarslan Kent Meydanı’nda Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kadın Kolları tarafından düzenlenen programda bir araya gelen yüzlerce kadın İsrail’in Gazze’deki saldırılarını protesto etti.
Gruptaki annelerin bir kısmı ellerinde “Gazze ateş altında”, “Soykırıma dur de”, “Aksa tufanına selam olsun”, “Gazze’ye ses ol, işgale dur de”, “Anneler Gazze için yürüyor” yazan dövizleri taşıdı.
Daha sonra yürüyüşe geçen topluluk, araç trafiğine kapatılan Alaaddin Bulvarı üzerinden, Kayalı Park’a kadar sloganlarla yürüdü.
Yürüyüş sırasında sıklıkla, “Hepimiz Hamas’ın anneleriyiz, Hamas’a selam direnişe devam, Hamas vuruyor Aksa’ya yürüyor, Aksa’ya selam, direnişe devam, Vur Kassam vur siyonizmi vur’ şeklinde sloganlar atıldı.
Grup, Kayalı Park’ta dua edilmesinin ardından dağıldı.
KONYA HABER
07 Şubat 2026EKONOMİ
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026
1
MERAM BELEDİYESPOR OKÇULUK TURNUVASI’NDA TÜRKİYE REKORU KIRDI
323198 kez okundu
2
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’dan Teşekkür
135118 kez okundu
3
KONYA OTOGARI HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİ’NE GEÇİYOR
97315 kez okundu
4
ALAADDİN ÖZÇELİK KONYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA DENETÇİ OLARAK SEÇİLDİ
88895 kez okundu
5
KONYA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
45075 kez okundu