


Konya’da hat tablolarından hazırlanan “Kelime-i Tevhid Hat Sergisi” ziyarete açıldı.
Merkez Meram ilçesindeki Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde beğeniye sunulan sergi, sanatseverler tarafından ziyaret edilmeye başlandı.
Sergiyi, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İl Müftüsü Ali Öge, merkez ilçelerin belediye başkanları, AK Parti Konya Milletvekilleri Orhan Erdem ve Selman Özboyacı ile Albayrak Grubu’nun yöneticileri de gezdi.
Albayrak Grubu’nun 9 yıldır düzenlediği ve geleneksel hale gelen sergi, İslam sanatlarında kıymetli bir yeri olan hat sanatını yaygınlaştırmak için her yıl farklı bir temayla eserleri bir araya getiriyor.
Bu yıl “Kelime-i Tevhid” temasıyla hazırlanan sergi, İstanbul, Balıkesir, Ankara, Trabzon, Erzurum, Kayseri ve Gaziantep’in ardından Konya’da beğeniye sunuldu.
KONYA HABER
06 Şubat 2026EKONOMİ
06 Şubat 2026DÜNYA
06 Şubat 2026DÜNYA
06 Şubat 2026DÜNYA
06 Şubat 2026DÜNYA
06 Şubat 2026DÜNYA
06 Şubat 2026
1
MERAM BELEDİYESPOR OKÇULUK TURNUVASI’NDA TÜRKİYE REKORU KIRDI
323198 kez okundu
2
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’dan Teşekkür
135117 kez okundu
3
KONYA OTOGARI HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİ’NE GEÇİYOR
97314 kez okundu
4
ALAADDİN ÖZÇELİK KONYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA DENETÇİ OLARAK SEÇİLDİ
88894 kez okundu
5
KONYA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
45073 kez okundu