


Şiddetli fırtına ve lodos denizdeki vatandaşları da olumsuz etkiledi
EDİRNE – Edirne’nin Enez İlçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli fırtına ve lodos hayatı olumsuz etkiledi.
Edirne’nin Enez ilçesinde sabah saatlerinde başlayan lodos ve fırtınanın zaman zaman etkisi artırması, denize giren vatandaşları olumsuz etkiledi. Dalgaların artmasının ardından denizde olan vatandaşlar kendisini dışarıya attı.
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle serinlemek isteyen vatandaşlar soluğu deniz kenarı ve sahillerde alıyor. Hafta sonu olması sebebiyle sabahın erken saatlerinden itibaren denize gitmek üzere yola çıkan yerli ve yabancı turistler, şiddetli fırtına ve lodosa takıldı.
“Yüzme bilmeyenler girmemeli”
Denize giren 13 yaşındaki Mutlu Poyraz Mutlu, “Sabah erkenden denize girdik çok güzeldi. Sonra fırtına çıktı. Deniz çok tehlikeliydi dalga ve akıntı vardı. Yüzme bilmeyenler denize girmemeli. Ben de biraz korktum” dedi.
“Birden fırtına çıktı”
İstanbul’dan gelen Mert Erdem, “Denize girdim çok güzeldi ama sonra fırtına çıktı. Yüzme bilmeyenler girmesin tehlikeli oluyor” şeklinde konuştu.
Vatandaşlardan Alişan Kahraman, “Uzun yıllardır buradayız. Bugün deniz baya dalgalı. Boğulma vakalarına karşı bir cankurtaran olması gerekirdi. Başka yerlere gittiğimizde görüyoruz. Özellikle çocuklara okul cağında yüzme öğretilmeli. 20 yaşında çocukların denize girip boğulduğunu duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.
KONYA HABER
07 Şubat 2026EKONOMİ
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026
1
“Kızıl Elma” Konferansı Selçuk Üniversitesi’nde Düzenlendi
36655 kez okundu
2
SÜT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ YAPILMASI GEREKENİ AÇIKLADI: YOKSA ET VE SÜT YİYEMEYECEĞİZ
23310 kez okundu
3
Sağlık personeline yönelik ek ödeme yönetmeliği yayımlandı
15585 kez okundu
4
ŞEB-İ ARUS İLE HZ. MEVLANA’NIN 751. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ TAMAMLANDI
15331 kez okundu
5
ÇUMRA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ TANITIMI YAPILDI
14816 kez okundu