Torku
ÇUMRALI ŞEHİT MUHAMMET MUSTAFA KOCA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ÇUMRALI ŞEHİT MUHAMMET MUSTAFA KOCA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ABONE OL
Temmuz 13, 2022 06:19
ÇUMRALI ŞEHİT MUHAMMET MUSTAFA KOCA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Netwifi

Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca Kuzey Irak Pençe Kilit operasyon bölgesinde teröristlerce düzenlenen hain saldırı sonucunda şehit düştü. Şehit Muhammed Mustafa Koca, memleketi Çumra’nın İçeri Çumra Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Koca’nın cenazesi sabah düzenlenen törenin ardından uçakla memleketi Konya’ya getirildi. Şehit Muhammed Mustafa Koca için ikindi namazını müteakip İçeri Çumra Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan namazın ardından Şehit Koca’nın naaşı İçeri Çumra Mezarlığına dualarla defnedildi.
2019 yılında eğitimini tamamlayıp mesleğe başlayan Mustafa Koca’nın nişanlı olduğu ve yıl sonuna düğün planladığı öğrenildi. 2 kardeşe sahip olan Koca’nın cenaze törenine ailesi, arkadaşları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Çumra Belediye Başkanı Av. Recep Candan, askeri ve mülki erkan, protokol mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Sosyal medya hesabından duygularını paylaşana Başkan Recep Candan şu ifadeleri kullandı: “Kuzey Irak’ta teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen İçeriçumra Mahallemizden Çumralı hemşehrimiz Muhammet Mustafa Koca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum.
“Allah cc yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz. Onlar diridirler ancak siz bilemezsiniz.”
Rabbim şehidimizi, adını aldığı efendimiz (sav) e cennetinde komşu eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabrı Cemil lütfeylesin.
Rabbim devletimize güç ve kuvvet versin. Birliğimiz daim olsun.
Rabbim zalimleri, vatan hainlerini ve onları destekleyip himaye edenlerin tamamını kahreylesin.
Şehitler ölmez, vatan bölünmez.
Çumra’mızın, milletimizin başı sağolsun.”
A.ARAN

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.