


İçişleri Bakanlığı’nın ‘Yaya önceliği kırmızı çizgimizdir’ uygulaması kapsamında, Çumra’daki yaya geçitlerine kırmızı çizgi çizildi.
Çumra’da Halit Oflaz ve Alparslan Türkeş Caddeleri üzerindeki yaya geçidinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Hüseyin Ece ve Çumra Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Alagöz, kurum amirleri, öğrenciler, jandarma ve polis ekipleri katıldı. ‘Yaya önceliği kırmızı çizgimizdir’ uygulaması kapsamında, Çumra Belediyesi tarafından yaya geçidine kırmızı çizgi çizildi.
Daha sonra polis ve jandarma ekipleri, durdurdukları sürücülere broşür dağıtıp, yaya geçitleri hakkında bilgi verdi. Çumra’daki tüm yaya geçitlerine de kırmızı çizgiler çizilerek, sürücüler bilgilendirildi.

KONYA HABER
20 Mart 2026EKONOMİ
20 Mart 2026DÜNYA
20 Mart 2026DÜNYA
20 Mart 2026DÜNYA
20 Mart 2026DÜNYA
20 Mart 2026DÜNYA
20 Mart 2026
1
ÇUMRA İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, ÜRETİCİLERİN SORULARINI YANITLADI
271912 kez okundu
2
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’dan Teşekkür
135140 kez okundu
3
ALAADDİN ÖZÇELİK KONYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA DENETÇİ OLARAK SEÇİLDİ
88913 kez okundu
4
Çumra Belediyesi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi
73113 kez okundu
5
BAŞKAN CANDAN : “GELİŞMEYE VE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”
52425 kez okundu