


Karatay Belediyespor Kulübü, katıldığı şampiyonalarda önemli başarılar elde ederek Karatay’ı ve Konya’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Belediyespor Kulübü Atıcılık (Skeet) Takımı, 29-31 Temmuz tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Atıcılık Skeet Zafer Kupası Şampiyonası ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen Atıcılık Skeet Lefkoşa Kupası’ndaki önemli başarılar elde etti.
ATICILIK TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Karatay Belediyespor Kulübü Atıcılık Takımı sporcuları, Bursa’da gerçekleştirilen Atıcılık Skeet Zafer Kupası’nda takım olarak şampiyon olurken; sporculardan Nur Banu Balkancı altın madalya, Yıldız Erkekler’de ise Muhittin Can Önür bronz madalyanın sahibi oldu. KKTC’de yapılan Atıcılık Skeet Lefkoşa Kupası’nda ise Salih Hafız gümüş madalya kazandı.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yaptığı açıklamada kulüp sporcularının elde ettiği başarıların kendilerini mutlu ettiğinin altını çizerek derece elde eden bütün sporcuları, kulüp yöneticilerini ve antrenörlerini tebrik etti.
D.DOĞAN
KONYA HABER
02 Şubat 2026EKONOMİ
02 Şubat 2026DÜNYA
02 Şubat 2026DÜNYA
02 Şubat 2026DÜNYA
02 Şubat 2026DÜNYA
02 Şubat 2026DÜNYA
02 Şubat 2026
1
MERAM BELEDİYESPOR OKÇULUK TURNUVASI’NDA TÜRKİYE REKORU KIRDI
323194 kez okundu
2
Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’dan Teşekkür
135114 kez okundu
3
KONYA OTOGARI HIZLI GEÇİŞ SİSTEMİ’NE GEÇİYOR
97311 kez okundu
4
ALAADDİN ÖZÇELİK KONYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASINA DENETÇİ OLARAK SEÇİLDİ
88892 kez okundu
5
KONYA MERKEZLİ FETÖ OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
45070 kez okundu