


Gölbaşı Belediyesinin Ahiboz Mahallesi’nde yenilediği muhtarlık binası düzenlene törenle hizmete açıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Şimşek, köylerin tamamına güvenlik kamerası taktıklarını, camilere sıcak su ihtiyacını karşılamak için güneş enerji sistemi kurduklarını belirterek köyünde doğalgaz olan bir ilçe olduklarını söyledi.
İlçenin tamamına doğalgaz getirmek için çalıştıklarını söyleyen Şimşek, “Seçim vaatlerimizin yüzde 98’ini gerçekleştirdik. Seçim beyannamemizde olmayan 8 projemizi daha hayata geçirdik. Tulumtaş mağarası, tramvay, bilardo kompleksi, fuar alanı gibi birçok projemizi hayata geçirdik.” dedi.
Muhtar Şenol Ercan ise binanın yenilenmesi nedeniyle teşekkür ederek mahalledeki hizmet kalitesinin daha da yükseldiğini söyledi.
Açılışa AK Parti İlçe Başkanı Selim Ak Ceylan ve MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin de katıldı.
KONYA HABER
07 Şubat 2026EKONOMİ
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026DÜNYA
07 Şubat 2026
1
“Kızıl Elma” Konferansı Selçuk Üniversitesi’nde Düzenlendi
36655 kez okundu
2
SÜT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİ YAPILMASI GEREKENİ AÇIKLADI: YOKSA ET VE SÜT YİYEMEYECEĞİZ
23310 kez okundu
3
Sağlık personeline yönelik ek ödeme yönetmeliği yayımlandı
15585 kez okundu
4
ŞEB-İ ARUS İLE HZ. MEVLANA’NIN 751. VUSLAT YIL DÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ TAMAMLANDI
15331 kez okundu
5
ÇUMRA ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR BÖLÜMÜ TANITIMI YAPILDI
14816 kez okundu